Torsdag kväll.

Idag vaknade jag och barnen vid 09.30 ca, en välbehövlig sovmorgon för oss alla. Vi åt frukost och gjorde oss i ordning för dagen, lämnade barnen vid 11.00 hos dagmamman och sedan gick jag till jobbet, alltid lika härligt att kliva innanför dörren och mötas av ALLA Goa ungar!
Väl efter jobb kom jag hem till 2 söta men väldigt trötta små älsklingar!
Efter middagen kom Robins farmor & Farbror och hälsade på, Robins farmor Eva har inte sett barnen sen dem va ca 4 mån gamla! Vilket är jääääätte länge sen...
Men nu ht de åkt och barnen sover, och jag har vart ute m hundarna i regnet ( hundarna led nog mest ) så nu ska jag & R ha lite mys och sedan sova.
Imorgon är jag ledig så d blir en heldag med William & Oliver <3


Puss T


Vår dag i bilder!


Soffhäng!

Ligger just nu på soffan med Shiro och tar d lilla lugna medans mina små sover i vagnen. På eftermiddagen ska vi ut och träffa dagmammorna för lite lek, vi har nämligen haft en mysig förmiddag inne. Men nu ska ja titta på "mannen som talar m hundar" och fortsätta ligga här :)


Mina håriga vänner :)


Tisdag!

Har vart och jobbat idag mellan 09-13 sen hämtade jag mina små hos DBV!
Tanken slog mig idag när ja såg mammor till barn ja har på dagis sitta och fika och göra lite av varje tillsammans... Alltså, vill man inte ha sina barn hemma när man själv e hemma? Jag vill iaf det, lämnar ju lixom. Inte dem hos DBV om jag e ledig.. Jaja..


RSS 2.0